Rooise onderneemster gaat verder met Stapperz schoenmode

Sint-Oedenrode – Het was al even bekend dat Stapperz en Kiddooz zou stoppen. Dit weekend draait Chantal van den Oever – van de Kamp haar laatste verkoopuren met haar team. Vrijdag maakte ze verheugd bekend dat ze het stokje overdraagt aan een andere Rooise onderneemster. Nelke Lathouwers durft het aan om naast haar podopraktijk ook een schoenenzaak te starten onder de naam Stapperz schoenmode.

Lathouwers begon in november 2022 met haar praktijk aan de Kasteellaan. Haar klantenbestand groeide de laatste tijd flink en daarom ziet ze dit als een uitgelezen kans. Ze neemt dus de kinderschoenen over van Chantal, maar gaat daar heren- en damesschoenen aan toevoegen. Dat is een wens van veel Rooienaren, omdat door de jaren heen veel schoenzaken zijn verdwenen. Naast de verkoop van schoenen zal de podopraktijk ook een plek krijgen in het pand aan de Hertog Hendrikstraat.

Vanaf 1 maart start Nelke met haar nieuwe avontuur. Chantal is blij dat de winkel op deze manier doorgaat. Ze heeft er nog veel meer over te vertellen en met haar ouders duikt ze in de komende MooiRooiKrant in de geschiedenis van het familiebedrijf. Bijna honderd jaar werd de zaak gerund door een ‘Van de Kamp’. Daar komt nu een einde aan.

Geef een reactie