Podotherapie Lathouwers Sint-Oedenrode

Sint-Oedenrode – In Sint-Oedenrode heeft Nelke Lathouwers (33) haar nieuwe praktijk geopend aan de Kasteellaan. De Rooise heeft tien jaar ervaring en nu vindt ze het tijd voor een nieuwe uitdaging. 

Nelke heeft naast de opleiding podotherapie (afgestudeerd in 2012) de post-bacheloropleiding kinderpodotherapie gedaan. Ze heeft in oktober 2021, als één van de eerste 33 podotherapeuten, haar diploma behaald. Op dit moment hebben 85 podotherapeuten in heel Nederland deze kinderspecialisatie. “Een kind is uiteraard anders dan een volwassene, dus deze specialisatie is erg waardevol”, zegt de therapeut.

Ze vervolgt: “In mijn optiek is het belangrijk dat cliënten zo goed en snel mogelijk geholpen kunnen worden met hun klacht. Hierbij is het niet zo dat iedere client standaard naar buiten loopt met een zooltherapie, maar het kan bijvoorbeeld ook alleen een schoenadvies en/of oefeningen zijn. Ook maak ik ortheses (teenstukjes), ter vermindering van druk op de tenen of vermindering van wrijving tussen de tenen.” Andere behandelmogelijkheden die Podotherapie Lathouwers aanbiedt zijn taping en voet/nagelbehandelingen. Nelke vindt daarnaast samenwerking met andere disciplines belangrijk, omdat ze merkt dat het vaak een goede toevoeging is op haar therapie.

Podotherapie Lathouwers kan jou of je kind helpen met voet, enkel, been, knie, heup en lage rugklachten. Maar ook met nagelproblemen of overmatige eeltvorming en likdoorns. Ook kun je met vragen of je kind zich volgens de juiste normen ontwikkelt bij Nelke terecht. Haar praktijk is modern en kindvriendelijk en is gevestigd aan de Kasteellaan 4a, met vijftig meter verderop aan de linkerkant voldoende parkeergelegenheid. Wil je een afspraak maken? Dat kan op telefoonnummer: 06-16169165Kijk voor meer informatie op: www.podotherapielathouwers.nl

Geef een reactie